Megvolt szombaton az első EÜ okosítás. Eddig tehát sikerült tartani a szigorú oktatási tervet :)

Igaz, hogy nem voltunk túl sokan, ha jól számoltam, akkor talán hatan voltunk összesen, de mentségünkre legyen mondva, hogy többen jelezték, hogy ilyen-olyan elfoglaltságok miatt nem fognak tudni jönni. Úgy néz ki, hogy jönnek új tagok is.  :) Ennek örülni kell, mert az utóbbi időben inkább az emberek fogyása volt a jellemző. Pár új, aktív tag mindig jól jön, de kérdés, hogy mennyire lesznek aktívak, valamint mekkora alaptudással jönnek.

Sajnos az okításról nem csináltam fényképet, pedig jó lett volna. Majd a gyakorlatról csinálok, az úgy is látványosabb. Nagy örömömre a jelenlévők egyhangúan azt mondták, hogy hasznos és jó volt az oktatás. (inkább ismétlő jellegű volt, mint új ismeretek oktatása, a csapat nagy része már tisztában volt az elsősegélynyújtással szerencsére).

Mindenesetre az első dolgom az az lesz, hogy valamikor megtartsam ugyanezt az oktatást azoknak is, akik nem tudtak eljönni erre, de szívesen részt vennének az EÜ kettőn. (ha Valaki szeretne jelentkezni, akkor most még van rá lehetőség...)

Addig is, motíválásképpen kerestem egy idevágó képet:

Sexy-Nurse.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://tbpve.blog.hu/api/trackback/id/tr295030302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása